lördag 1 november 2008

11 raka!!!

Hej!

Nu börjar man bli lite bortskämd med vinster, 11 raka vinster om man inkluderar cup och liga.

Dagens match mot Malaga slutade 4-1 till Barca och tack vare regnet så var det väl inte den mest välspelade matchen men Barca försökte spela sitt spel och är i kanonform.
2 mål av Xavi som visar varför han valdes till EM:s bäste spelare.

Inte så mycket att säga om själva matchen som sagt, planen var svårspelad av allt regn och Barca kunde inte rulla boll som de brukar men lyckades ändå göra 4 mål.

Busquets fortsätter att överraska och idag fick vår kapten Puyol spela vänsterback eftersom Abidal blir borta i ca 2 veckor men som vanligt kan man alltid lita på att Puyol gör en bra insats, det spelar nog ingen roll vilken position han spelar på, han ger alltid 110 %.

Nästa match blir på tisdag mot Basel i Champions league och vinner Barca då så är vi klara för slutspel och kan satsa mer på ligan de närmsta månaderna. December månad blir ganska tuff eftersom vi möter Valencia, Villareal, Real Madrid och Sevilla. Beroende på resultaten kan ligan nog avgöras redan då.

Nästa inlägg blir på tisdag efter Barcamatchen men sen dröjer det nog ett tag eftersom jag åker på semester till New York (jag har redan hittat BarcabarenManhattan, kommer att se Barca - Valladolid där).

Ha det gott och Visca el Barca!

Inga kommentarer: