söndag 23 november 2008

December, en tuff månad

Hej! Nu är jag tillbaks igen efter en välbehövlig semester i NY och är redo att uppdatera er med en massa Barca nyheter!

Dagens match slutade tyvärr oavgjort men vi leder fortfarande ligan med 3 poäng före Madrid.
Vi spelade inte så bra idag som vi gjort de tidigare matcherna men förtjänade att vinna men det märktes att Messi och Iniesta saknades. Lite otur med Etoos ribbträff i första halvlek och Piques nick i andra halvlek där Getafes målvakt gjorde en fantastisk räddning.
Barca spelade stundtals bra men började matchen lite segt, det märktes att de flesta i Barca hade spelat med sina landslag i veckan och när Getafe tog ledningen kände jag att det skulle bli svårt och ju längre matchen gick, ju mer hopplöst såg det ut. Men som sagt, en pinne tillslut och vi har inte förlorat någon match sen premiären mot Numancia.

Jag är lite besviken på Hleb som inte alls visat varför vi köpte honom från Arsenal men det tar ju tid att spela in sig i ett nytt lag och ännu svårare om man inte kan språket ( han får intensivkurser) och Bojan var inte alls bra idag men kul att se att Toure har kommit igång igen, han var bland de bättre idag tillsammans med Alves.

Lite orolig blir man ju om Messi skulle bli allvarligt skadad och missa december månads matcher mot Sevilla, Valencia, Madrid och Villareal och jag hoppas att Iniesta kommer tillbaka snart för vi kommer att behöva dem.

Nästa match är på onsdag då vi åker till Lissabon för att spela Champions league mot Sporting, vinst då så säkras 1:a platsen i gruppen och vi kan satsa mer på ligan så jag tror inte att Guardiola vilar några spelare inför nästa helgs bortamatch mot Sevilla.

Nu är det dags att sova lite, försöker hinna med ett inlägg på onsdag efter matchen men tills dess, ha det bra och Visca el Barca!!!

Inga kommentarer: